Nutriční význam a technologie výroby těstovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční význam a technologie výroby těstovin

Show full item record

No preview available
Title: Nutriční význam a technologie výroby těstovin
Author: Hýblová, Zlatuše
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem bakalářské práce je zjistit a posoudit nutričnívýznam vybraných druhů těstovin od českých i zahraničních výrobců. U vybraných vzorků posoudit senzorické vlastnosti vybraných druhů těstovin. Celkem prošlo testem 8 vzorků těstovin.V senzorickém testu byly nejlépe vhodnoceny semolinové výrobky. Dalším cílem práce bylo u vybrané skupiny obyvatelstva dotazníkem zjistit oblíbenost jednotlivých druhů těstovin. Z toho vyplývá, a dotazník to také prokázal,že směrem k mladšímgeneracím stoupáobliba těstovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6998
Date: 2008-08-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7992


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hýblová_2008_bp.pdf 1.234Mb PDF View/Open
hýblová_2008_vp.doc 50Kb Microsoft Word View/Open
hýblová_2008_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account