Stanovení kinetiky hydrolýzy vytvrzených proteinových kolagenových materiálů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení kinetiky hydrolýzy vytvrzených proteinových kolagenových materiálů

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Friebrová, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-17T02:11:17Z
dc.date.available 2010-07-17T02:11:17Z
dc.date.issued 2008-05-16
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7284
dc.description.abstract Úkolem diplomové práce byl matematický popis kinetiky hydrolýzy kolagenních materiálů, naměření příslušných časových závislostí a vyhodnocení rychlostních konstant hydrolýzy za katalýzy proteolytických enzymů. Z naměřených kinetických parametrů odhadnout optimální reakční dobu hydrolýzy za předpokladu minima hlavních provozních nákladů pro různé ekonomicko-technické vstupy. cs
dc.format 63 s., 35 obr., 1 příloha cs
dc.format.extent 931250 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Kinetika cs
dc.subject difůze cs
dc.subject rychlostní konstanta cs
dc.subject koncetrační pole cs
dc.subject optimum nákladů cs
dc.subject Reaction kinetics en
dc.subject speed constant en
dc.subject concentration field en
dc.subject cost main processing costs en
dc.subject optimum en
dc.title Stanovení kinetiky hydrolýzy vytvrzených proteinových kolagenových materiálů cs
dc.title.alternative Hydrolytics kinetics of collagen protein materilas en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mokrejš, Pavel
dc.date.accepted 2008-06-02
dc.description.abstract-translated The goal of theses is concerning to find appropriate mathematical model describing the non-stacionary concentration field and treatment experimental kinetics data for determination kinetics parameters.Measuret kinetics parameters were used for simulation the main processing operation costs versus reaction time.Minimum named dependences is in the relation optimum main processing operation costs. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8046
dc.date.assigned 2007-11-21
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
friebrová_2008_dp.pdfBlocked 909.4Kb PDF View/Open
friebrová_2008_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
friebrová_2008_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account