Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.

Show full item record

No preview available
Title: Biotechnologické procesy při výrobě sýrů s vysokodohřívanou sýřeninou.
Author: Šerá, Martina
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Tato práce je zaměřena na biotechnologii výroby ementálských sýrů a biochemické procesy, které probíhají v průběhu zrání. V práci jsou publikovány poznatky o procesech jejich výroby z technologických knih a odborných článků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7675
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7759


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šerá_2008_bp.pdf 728.3Kb PDF View/Open
šerá_2008_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
šerá_2008_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account