Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

Show full item record

No preview available
Title: Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
Author: Zemánek, David
Advisor: Horna, Aleš
Abstract: Cílem bakalářské práce je seznámení s úpravou kakaových bobu a kakaa pro výrobu hořké čokolády. Obsahem je charakterizovat kakaové boby a kakao k následnému technologickému zpracování. Důraz je kladen na využití hořké čokolády v gastronomii a zhodnocení příznivých vlivů na zdraví člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7746
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7962


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zemánek_2008_bp.pdfBlocked 2.692Mb PDF
zemánek_2008_vp.pdf 30.04Kb PDF View/Open
zemánek_2008_op.pdf 66.03Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account