Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Černá, Jana
dc.date.accessioned 2010-07-17T16:59:16Z
dc.date.available 2010-07-17T16:59:16Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8974
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu. cs
dc.format 44 s. cs
dc.format.extent 740049 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject cukrářská výroba cs
dc.subject bezpečnost cs
dc.subject ochrana zdraví cs
dc.subject výrobní a hygienická praxe cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject confectionary production en
dc.subject safeness en
dc.subject health protection en
dc.subject productive and hygienic practice en
dc.subject HACCP en
dc.title Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě cs
dc.title.alternative Principles hygienics workrooms in confectionary production en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vojtíšková, Petra
dc.date.accepted 2009-06-11
dc.description.abstract-translated The objective of this Bachelor thesis is meet with measures, whose knowledge is necessary for limitation hazards concerning of confectionary production in practice. Other part of the work contains summary of the principles safeness and protection of health at work, further correct productive and hygienic practice that the deal with correct behaviour operation. At last parts is devoted to brief attention problems of the system HACCP in productive of the process. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12778
dc.date.assigned 2009-02-23
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
černá_2009_bp.pdfBlocked 722.7Kb PDF View/Open
černá_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
černá_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account