Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Slovan
Zobrazit minimální záznam
| dc.contributor.advisor |
Kubík, Josef
|
|
| dc.contributor.author |
Slívová, Jana
|
|
| dc.date.accessioned |
2010-07-17T17:40:27Z |
|
| dc.date.available |
2010-07-17T17:40:27Z |
|
| dc.date.issued |
2009-05-04 |
|
| dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
| dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9056
|
|
| dc.description.abstract |
Cílem této práce bylo, zpracovat projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Slovan. Teoretická část práce popisuje problematiku konkurenceschopnosti a také marketingu služeb, konkrétně služeb ubytovacích a stravovacích. Analytická část seznamuje s výsledky průzkumu spokojenosti zákazníků se službami hotelu a výsledky analýzy obsazenosti hotelu Slovan. Projektová část obsahuje návrh projektu marketingového plánu za účelem zvýšení konkurenceschopnosti pro hotel Slovan. |
cs |
| dc.format |
87 s., 10 s. příloh. |
cs |
| dc.format.extent |
1616677 bytes |
cs |
| dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
| dc.language.iso |
cs |
|
| dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
| dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
| dc.subject |
konkurenceschopnost
|
cs |
| dc.subject |
strategický marketing
|
cs |
| dc.subject |
marketingový plán
|
cs |
| dc.subject |
Competitiveness
|
en |
| dc.subject |
strategic marketing
|
en |
| dc.subject |
marketing Plan
|
en |
| dc.title |
Projekt zvýšení konkurenční schopnosti hotelu Slovan |
cs |
| dc.title.alternative |
Project that will increase Competitiveness of Hotel Slovan |
en |
| dc.type |
diplomová práce |
cs |
| dc.contributor.referee |
Ladová, Janka |
|
| dc.date.accepted |
2009-06-03 |
|
| dc.description.abstract-translated |
Objective of this work was to Create a project that would increase Competitiveness of Hotel Slovan. In theoretical part of this work is discussed the problem of Competition and marketing of it's services especially catering and hospitality. Analytical part introduces with the statistical data of satisfaction with Hotel services and the booking capacity of the Hotel. The Project part introduces proposal of the Marketing plan to increase the Competitiveness of Hotel Slovan. |
en |
| dc.description.department |
Ústav managementu a marketingu |
cs |
| dc.description.result |
obhájeno |
cs |
| dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/175
|
cs |
| dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Management a marketing |
cs |
| dc.thesis.degree-discipline |
Management and Marketing |
en |
| dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
| dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
| dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
| dc.thesis.degree-program |
Economics and management |
en |
| dc.identifier.stag |
12431
|
|
| dc.date.assigned |
2009-03-09 |
|
| utb.result.grade |
D |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam