Chemické složení a vlastnosti olivového oleje

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti olivového oleje

Show full item record

No preview available
Title: Chemické složení a vlastnosti olivového oleje
Author: Novotná, Kateřina
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem práce je popsat olivu jakožto surovinu pro výrobu olivového oleje a srovnat s jinými olejninami u nás pěstovanými, tj. slunečnicí a řepkou. Na základě chemického složení porovnat jednotlivé rostlinné oleje, případně uvést nutriční přednosti olivového oleje ve srovnání s oleji z řepky a slunečnice. Dále definovat druhy olivového oleje dle Nařízení Komise ES č. 2568/91 a stručně popsat technologii výroby stolních olejů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9084
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12970


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
novotná_2009_bp.pdf 1011.Kb PDF View/Open
novotná_2009_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open
novotná_2009_op.doc 50Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account