Cizorodé prvky v potravinách

DSpace Repository

Language: English čeština 

Cizorodé prvky v potravinách

Show full item record

No preview available
Title: Cizorodé prvky v potravinách
Author: Sobková, Veronika
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem této bakalářské práce bylo zabývat se výskytem vybraných toxických prvků v životním prostředí. Konkrétně jsou zde uvedeny olovo, arzen, rtuť a kadmium. Kromě přítomnosti těchto prvků v půdě, rostlinách, zvířecím a lidském organismu je zde zmíněna také obecně jejich problematika v potravinách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9186
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 11217


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
sobková_2009_bp.pdf 444.8Kb PDF View/Open
sobková_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
sobková_2009_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account