Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika kvasného a zracího procesu při výrobě révového vína.
Autor: Fanta, Jiří
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je charakterizovat kvasný proces při výrobě révového vína. V první kapitole popisuji složení moštu, jeho ošetření a úpravu z hlediska optimálního kvasného procesu. Navazuji popisem biochemických procesů probíhajících při výrobě vína, jako např. alkoholové kvašení, mléčné kvašení aj. Následuje popis kvašení moštu z technologického hlediska, jako např. spontánní kvašení, řízené kvašení, různé vlivy na kvasný proces a regulace kvasného procesu. Závěrečné kapitoly jsou zaměřeny na průběh zrání vína.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9518
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12982


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
fanta_2009_bp.pdf 1017.Kb PDF Zobrazit/otevřít
fanta_2009_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
fanta_2009_op.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet