Aspekty zdravé výživy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aspekty zdravé výživy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav cs
dc.contributor.author Rybecká, Kristýna cs
dc.date.accessioned 2010-07-17T23:07:52Z
dc.date.available 2010-07-17T23:07:52Z
dc.date.issued 2009-05-28 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9714
dc.description.abstract V bakalářské práci je řešena problematika základních složek výživy člověka, jako jsou bílkoviny, sacharidy, lipidy, vitaminy a minerální látky. Je uveden jejich význam ve výživě člověka. Nejvýznamnějšími rizikovými složkami jsou nadměrný energetický příjem, nevhodná skladba potravin, kouření a nízká pohybová aktivita. cs
dc.format 49 s. cs
dc.format.extent 7131163 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject energetický příjem cs
dc.subject bílkoviny cs
dc.subject vitaminy cs
dc.subject minerální prvky cs
dc.subject skladba potravin cs
dc.subject power receipt en
dc.subject proteins en
dc.subject vitamins en
dc.subject mineral elements en
dc.subject composition groceries en
dc.title Aspekty zdravé výživy cs
dc.title.alternative Aspects healthy sustenance en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Černá, Monika cs
dc.date.accepted 2009-06-11 cs
dc.description.abstract-translated This bachelor exposition solves the problematic of the human base nutrition, sugar, pro-teins, lipids, vitamins, minerals and what they mean in human food. The major risks are too much energy, smoking and too less activity. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12779
dc.date.assigned 2009-02-23 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
rybecká_2009_bp.pdf 6.800Mb PDF View/Open
rybecká_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
rybecká_2009_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account