Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

Show simple item record

dc.contributor.advisor Růžičková, Jana
dc.contributor.author Valášková, Hana
dc.date.accessioned 2010-07-18T00:59:01Z
dc.date.available 2010-07-18T00:59:01Z
dc.date.issued 2009-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9936
dc.description.abstract V diplomové práci je zpracováno sledování kvalitativních parametrů aerovaných čokolá-dových tabulek a tyčinek v závislosti na proměnlivých reologických vlastnostech a jemnos-ti čokoládových hmot. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnoce-ní a na jejich základě jsou výrobnímu závodu Zora Olomouc navrženy optimální podmínky a dílčí změny v celkovém technologickém procesu. cs
dc.format 72 s., 10 s. příloh cs
dc.format.extent 13270392 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject aerovaná čokoláda cs
dc.subject reologické parametry cs
dc.subject jemnost cs
dc.subject depozitor cs
dc.subject temperace cs
dc.subject aerated chocolate en
dc.subject rheological characteristics en
dc.subject fineness en
dc.subject depositor en
dc.subject temperation en
dc.title Optimalizace výroby aerovaných tyčinek cs
dc.title.alternative Optimalization of production of aerated bars en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-03
dc.description.abstract-translated This thesis evaluates monitoring of qualitative parameters of aerated chocolate tablets and bars in dependence on fluctuating rheological characteristics and chocolate particle size. Acquired results are processed by statistical analysis and based on the findings optimal conditions and partial changes in the technological process are proposed to the production line of aerated products in Zora factory, Olomouc. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12516
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
valášková_2009_dp.pdfBlocked 12.65Mb PDF View/Open
valášková_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
valášková_2009_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account