Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika a vlastnosti sóji a jiných luštěnin.
Autor: Václavíková, Kateřina
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou, složením a využitím jednotlivých druhů luš-těnin: hrách, fazol, mungo, čočka, bob, cizrna, a především sója - její popis, složení (bílko-viny, sacharidy, tuky, minerální látky, vitamíny a antinutriční látky), pozitivní účinky na zdraví člověka (působení proti arterioskleróze, osteoporóze, příznakům klimakteria, anti-karcinogenní působení) a na výrobky ze sóji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10145
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12497


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
václavíková_2009_bp.pdf 833.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
václavíková_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
václavíková_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet