Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv kuchyňské úpravy na stravitelnost sójových produktů
Autor: Samek, Dušan
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Sója a sójové výrobky jsou významným zdrojem bílkovin a tuků, které obsahují polyenové mastné kyseliny. Sója je využívána v Evropě především jako krmivářská surovina i když své využití našla také v potravinářském průmyslu. Diplomová práce je zaměřena na určení vlivu kuchyňské úpravy na stravitelnost sóji a sójových výrobků. Stravitelnost byla zjišťo-vána metodou "In vitro" za pomocí inkubátoru Daisy II po hydrolýze proteolytickými en-zymy pepsinem a pankreatinem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10407
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 13363


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
samek_2009_dp.pdfZablokované 2.645Mb PDF
samek_2009_vp.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
samek_2009_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet