Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti stanovení sukralosy metodami HPLC a FT-IR
Autor: Polášková, Dominika
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Úkolem bakalářské práce bylo pojednat o umělých sladidlech, zejména teoreticky porovnat jejich sladivosti se sukralosou. Dalším krokem bylo stanovení sukralosy ve vzorcích mine-rálních vod a cukrenu. Pro její detekci bylo využito instrumentálních metod, FT-IR a HPLC s refraktometrickou detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10440
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 11935


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
polášková_2009_bp.pdfZablokované 882.4Kb PDF
polášková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
polášková_2009_op.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet