Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití organických kyselin v potravinářském průmyslu
Autor: Korcová, Markéta
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na využití organických kyselin v potravinářském průmyslu. Zabývá se obecnou charakteristikou vybraných organických kyselin, vymezuje způsoby po-užití organických kyselin jako potravinářských aditivních látek (konzervanty, antioxidanty, acidulanty a látky zvýrazňující chuť a vůni). Zaměřuje se na možné využití jednotlivých kyselin a jejich solí v mlékárenském a masném průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10985
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12967


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
korcová_2009_bp.pdf 868.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
korcová_2009_vp.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
korcová_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet