Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
Autor: Krejčí, Michaela
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Ve své diplomové práci jsem se věnovala méně tradičnímu jádrovému ovoci - kdouloním (Cydonia oblonga Mill.). Celkem bylo analyzováno patnáct odrůd, které jsou soustředěny na pokusné ploše Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. U jednotlivých plodů bylo provedeno senzorické hodnocení, byla ověřena vhodnost pro přípravu džemů. Dále jsem se zabývala chemickými analýzami plodů a to obsahem sušiny, refraktometrické suši-ny, kyselin, pektinů, hrubé bílkoviny, fosforu, draslíku, vápníku, hořčíku a sodíku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11034
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12546


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krejčí_2009_dp.pdf 2.092Mb PDF Zobrazit/otevřít
krejčí_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krejčí_2009_op.doc 30.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet