Čaj, jeho vlastnosti a využití

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Čaj, jeho vlastnosti a využití

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Fišera, Miroslav
dc.contributor.author Dřímalová, Pavla
dc.date.accessioned 2010-07-18T12:08:06Z
dc.date.available 2010-07-18T12:08:06Z
dc.date.issued 2010-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11062
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo co nejlépe popsat čaj od jeho historie až po dnes. Dále práce byla zaměřena na jeho vlastnosti, složení, skladování, zpracování, podávání a balení. Byly zmíněny a poukázány zdravotní hlediska. cs
dc.format 70 cs
dc.format.extent 1729952 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject čaj cs
dc.subject zpracování cs
dc.subject listy cs
dc.subject kultura cs
dc.subject Čína cs
dc.subject fermentace cs
dc.subject tea en
dc.subject processing en
dc.subject sheets en
dc.subject culture en
dc.subject China en
dc.subject fermentation en
dc.title Čaj, jeho vlastnosti a využití cs
dc.title.alternative Tea- Its characteristics and uses en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mišurcová, Ladislava
dc.date.accepted 2010-06-15
dc.description.abstract-translated My main aim in my bachelor work is to describe as best as I can a tea from its history till today. Furthermore I would like to target its characteristics, compositin, storring, processing, Frediny and wrapping (packaging). Also I would like refer to hygienic poin of view. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15417
dc.date.assigned 2010-02-10
utb.result.grade C


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dřímalová_2010_bp.pdf 1.649Mb PDF Zobrazit/otevřít
dřímalová_2010_vp.pdf 31.95Kb PDF Zobrazit/otevřít
dřímalová_2010_op.doc 52Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet