Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách
Autor: Hermanová, Jana
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Tato bakalářská práce pracuje s pojmy ekologické zemědělství, ekofarma a biopotravina. Dále se zabývá stavbou a chemickým složením obilného zrna a popisem vybraných obilovin, které byly vypěstovány v ekologickém zemědělství. Praktická část je pak věnována stanovení základních chemických parametrů, jako jsou vlhkost, obsah popela, titrační kyselost a hmotnost tisíce zrn.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11206
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14840


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hermanová_2010_bp.pdf 7.128Mb PDF Zobrazit/otevřít
hermanová_2010_vp.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hermanová_2010_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet