Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR
Autor: Šerá, Martina
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato práce je zaměřena na odrůdy a genotypy muchovníku a možnosti jejich potenciálního využití v lidské výživě. V literární části jsou uvedeny poznatky o typických druzích jádrového ovoce. Dále jsou zpracovány chemické analýzy jednotlivých genotypů muchovníku. Ty jsou následně konfrontovány s literárními údaji. Práce podává přehled o základních nutričních a technologických parametrech nových genotypů muchovníku, které jsou vhodné pro pěstování a využití v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11279
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14583


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šerá_2010_dp.pdf 1.727Mb PDF Zobrazit/otevřít
šerá_2010_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šerá_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet