Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy
Autor: Vaculová, Vendula
Vedoucí: Šefčík, Vladimír
Abstrakt: Bakalářská práce objasňuje rozdíly mezi tradiční a ,,zdravou'' výživou z hlediska technologických a ekonomických aspektů. Analyzuje tradiční českou kuchyni a porovnává ji s požadavky na ,,zdravou'' výživu. Srovnává cenové relace tradiční a ,,zdravé'' výživy a charakterizuje faktory poptávky spotřebitelů při nákupu daných potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1172
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2226


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vaculová_2006_bp.pdf 820.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
vaculová_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vaculová_2006_op.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet