Stravovací návyky žáků základních škol

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravovací návyky žáků základních škol

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Rechtíková, Hana
dc.date.accessioned 2010-07-19T05:34:47Z
dc.date.available 2010-07-19T05:34:47Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11987
dc.description.abstract Cílem diplomové práce bylo prostřednictvím položených otázek dotazníkového charakteru zmapování stravovacích návyků dětí, odhalení negativních vlivů způsobených nevhodně volenou skladbou stravy působící na zdravotní stav této skupiny respondentů a navržení nápravných opatření. K dotazníkové anketě byli vybrání žáci devátých ročníků ve věkovém rozmezí 14-16 let. cs
dc.format 63 s., 23 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 1107382 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject doporučené denní dávky živin cs
dc.subject stravovací návyky cs
dc.subject děti cs
dc.subject recommended daily allowance of nutrients en
dc.subject dietary habits en
dc.subject children en
dc.title Stravovací návyky žáků základních škol cs
dc.title.alternative Eating habits of pupils in primary schools en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mišurcová, Ladislava
dc.date.accepted 2010-06-01
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis was conducted through a questionnaire the questions the character mapping eating habits children reveal negative effects caused by the untimely diet composi-tion applied to the health of this group of respondents, and proposing corrective measures. The questionnaire survey were selected ninth grade students in the age range 14-16. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14577
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
rechtíková_2010_dp.pdf 1.056Mb PDF View/Open
rechtíková_2010_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open
rechtíková_2010_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account