Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aminokyselinová skladba kulinářsky upravených bramborových hlíz
Autor: Křížková, Lenka
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo ověřit, popř. doplnit stávající údaje o změnách aminokyseli-nové skladby bramborových hlíz před a po kulinářské úpravě (vaření). K porovnání a vlastnímu vyhodnocení změn aminokyselinového spektra bramborové hlízy byla použita odrůda Karin. Koncentrace aminokyselin byla vztažena k obsahu dusíku (N) syrových i vařených bramborových hlíz, hodnoty jsou vyjádřeny v g/16g N.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12003
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14568


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
křížková_2010_dp.pdf 3.640Mb PDF Zobrazit/otevřít
křížková_2010_vp.doc 35.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
křížková_2010_op.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet