Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
Autor: Kopecká, Jitka
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo pojednat o plísňovém sýru Niva, vyráběném s.r.o. Dolní Přím. Teoretický úvod se věnuje původu sýru a surovinám, ze kterých se vyrábí. Poté je popsán jeho výrobní postup. Praktická část se zabývá stanovením kyselosti mléka a sýra, další využívá dotazníkovou metodu ke zjištění pozice Nivy na trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12435
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 15129


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kopecká_2010_dp.pdf 1.396Mb PDF Zobrazit/otevřít
kopecká_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kopecká_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet