Vliv dezintegrace buněčných stěn vybraných druhů sladkovodních řas na jejich stravitelnost

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv dezintegrace buněčných stěn vybraných druhů sladkovodních řas na jejich stravitelnost

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv dezintegrace buněčných stěn vybraných druhů sladkovodních řas na jejich stravitelnost
Autor: Machů, Ludmila
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Sladkovodní řasy mají cenné nutriční složení a vykazují zdraví prospěšné vlastnosti. Již v minulosti byly používány jako potravina. Dnes mají širší využití, ale konzumují se stále. Stravitelnost některých druhů sladkovodních řas je omezena složením buněčné stěny. Diplomová práce je zaměřena na zkoumání vlivu dezintegrace buněčných stěn vybraných druhů sladkovodních řas na jejich stravitelnost.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12555
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14731


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
machů_2010_dp.pdf 3.568Mb PDF Zobrazit/otevřít
machů_2010_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
machů_2010_op.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet