Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků
Autor: Šíblová, Martina
Vedoucí: Nápravníková, Eva
Abstrakt: Práce se zabývá senzorickou analýzou a stanovením vybraných chemických parametrů tepelně opracovaných a tepelně neopracovaných masných výrobků. Senzorickou analýzou se posuzovaly vybrané ukazatele masných výrobků, a to vzhled v nákroji, chuť a vůně, konzistence, intenzita slané chuti, barva a tuhost. Chemickou analýzou bylo provedeno stanovení obsahu tuku, dusitanů a hodnota aktivity vody. V práci bylo použito 15 vzorků trvanlivých masných výrobku získaných od 5 výrobců distribuujících ve Zlínském kraji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12727
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14584


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
šíblová_2010_dp.pdf 1.104Mb PDF Zobrazit/otevřít
šíblová_2010_vp.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
šíblová_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet