Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Škrovánková, Soňa
dc.contributor.author Malotová Předínská, Kateřina
dc.date.accessioned 2010-07-19T15:25:39Z
dc.date.available 2010-07-19T15:25:39Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12770
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá popisem, chemickým složením, využitím a zdravotním působením pohanky a prosa, jáhel. Praktická část práce se zaměřuje na analytické hodnocení pohankových a prosných výrobků (např. mouka, kroupy, křupky, vločky) - stanovení obsahu sušiny, popela, celkového obsahu dusíkatých látek, neutrálně detergentní vlákniny a aminokyselinového složení. cs
dc.format 96 s., cs
dc.format.extent 2210301 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pohanka cs
dc.subject proso cs
dc.subject dusíkaté látky cs
dc.subject NDF cs
dc.subject aminokyselinové složení cs
dc.subject buckwheat en
dc.subject millet en
dc.subject nitrogen substances en
dc.subject NDF en
dc.subject amino acids composition en
dc.title Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa cs
dc.title.alternative Analytical evaluation of buckwheat and millet products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Severová, Marta
dc.date.accepted 2010-06-02
dc.description.abstract-translated The thesis deals with the description, chemical composition, utilization and health effects of buckwheat and millet. The practical part is focused on analytical evaluation of buckwheat and millet products (e.g. flours, groats, flakes) - the determination of dry matter, ash, content of nitrogen substances, neutral detergent fiber and amino acids composition. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15036
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
malotová předínská_2010_dp.pdf 2.107Mb PDF View/Open
malotová předínská_2010_vp.doc 45Kb Microsoft Word View/Open
malotová předínská_2010_op.doc 51.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account