Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
Autor: Pohořelský, Jaroslav
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na téma průmyslového zpracování slepičích vajec před prodejem a hygienické zásady pro použití těchto vajec v provozech společného stavování. Dále práce poukazuje na fyzikální vlastnosti vajec využívané v gastronomii, jejich složení a obhajuje vejce, jako zdravou potravinu. Je zde i zmíněno, co ovlivňuje kvalitu vejce a jaká je jeho mikrobiologie. Práce také seznámí s různými druhy vajec.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12862
Datum: 2010-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 16990


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pohořelský_2010_bp.pdf 1.602Mb PDF Zobrazit/otevřít
pohořelský_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pohořelský_2010_op.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet