Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
Autor: Losová, Marcela
Vedoucí: Jandásek, Josef
Abstrakt: Tato práce se zabývá využitím vybraných (škroby, soja, hydrokoloidy) vodovazných aditiv v masném průmyslu. U těchto vybraných aditiv jsou rozebrány legislativní požadavky na jejich povolení při výrobě potravin, omezení v určitých aplikacích nebo jejich nejvýše povolené množství v konečných produktech. U jednotlivých aditiviv jsou pak popsány jejich chemické vlastnosti a možnosti jejich použití při výrobě masných výrobků. Součástí práce jsou i fotografie vybraných masných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12927
Datum: 2010-06-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15785


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
losová_2010_bp.pdf 24.20Mb PDF Zobrazit/otevřít
losová_2010_vp.pdf 51.92Kb PDF Zobrazit/otevřít
losová_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet