Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Proteolytické mikroorganizmy a jejich význam v potravinářském průmyslu
Autor: Žouželková, Nikola
Vedoucí: Vaňátková, Zuzana
Abstrakt: Cílem této práce bylo charakterizovat proteolytické mikroorganismy z hlediska pozitivního účinku týkajícího se využití v potravinářství a přeměn látek v přírodě. Proteolytické mikroorganismy byly také popsány z hlediska negativního účinku, který se týká hnilobných procesů potravin za vzniku toxických či karcinogenních produktů dusíkaté povahy. Dále jsou v této práci uvedeny základní metody stanovení proteolytických mikroorganismů plotnovými metodami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13181
Datum: 2010-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14867


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žouželková_2010_bp.pdf 1.621Mb PDF Zobrazit/otevřít
žouželková_2010_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žouželková_2010_op.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet