Mlýnské zpracování kukuřice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mlýnské zpracování kukuřice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mlýnské zpracování kukuřice
Autor: Lichnovský, Miroslav
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Cílem práceje popsat problematiku mlýnského zpracování kukuřice, chemické složení a anatomii kukuřičného zrna. Mlecí proces a jeho nejdůležitější technologické operace. Popis hlavních strojů a zařízen včetně jejich pracovních principů. Technologie odklíčkování v závislosti na požadovaném charakter kukuřičných produktů.Uvedeny jsou důležité technologické operace s popisem strojů a jejich pracovních principů. Princip a druhy extruze s popisem konstrukce extrudéru.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13215
Datum: 2010-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 15819


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
lichnovský_2010_bp.pdf 1.384Mb PDF Zobrazit/otevřít
lichnovský_2010_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
lichnovský_2010_op.doc 31Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet