Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení škrobu a základních charakteristik vybraných druhů obilovin
Autor: Cukrová, Martina
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na chemické charakteristiky u vybraných druhů obilovin. Teoretická část obsahuje popis obilovin, chemické složení obilného zrna, pěstované druhy u nás a ve světě a popis vybraných druhů obilovin. V experimentální části je uvedeno stanovení jejich základních chemických charakteristik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13516
Datum: 2010-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14834


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
cukrová_2010_bp.pdf 1.558Mb PDF Zobrazit/otevřít
cukrová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
cukrová_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet