Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Autor: Hlásná, Milena
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: V teoretické části práce je popsáno surovinové složení, výroba mražených smetanových krémů a senzorické vady, které mohou vznikat při výrobě. V experimentální části je popsáno surovinové složení a výroba již konkrétních mra-žených krémů a jak ovlivňuje zpracování a skladování jejich jakost.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13610
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 16365


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hlásná_2010_dp.pdf 3.428Mb PDF Zobrazit/otevřít
hlásná_2010_vp.doc 52.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hlásná_2010_op.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet