Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR
Autor: Elfmark, Zdeněk
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo získat přehled o stravování obviněných a odsouzených ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá rozborem konkrétního jídelního lístku, především plněním doporučených dávek potravin k fyzické aktivitě, hlavně ve Vazební věznici Hradec Králové. Práce rovněž poukazuje na dodržování doporučených dávek potravin s ohledem na finanční limity, zaměřuje se na rozmanité rozdělení strávníků podle stravovacích kategorií s přihlédnutím na rozdílné stravovací limitům a stravovací návyky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13881
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14556


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
elfmark_2010_dp.pdf 2.332Mb PDF Zobrazit/otevřít
elfmark_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
elfmark_2010_op.doc 41.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet