Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Cemické charakteristiky druhů a odrůd jeřábu (Sorbus)
Autor: Vinklárková, Květa
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá méně známými ovocnými druhy. V teoretické části je popsáno rozdělení ovoce. Dále se text zaměřuje na jádrové ovoce s důrazem na rod jeřáb (Sorbus) a jeho mezidruhové křížence. Cílem praktické části bylo stanovit sušinu, refraktometrickou sušinu, obsah organických kyselin a minerálních látek v 8 odrůdách jeřábu. Výsledky byly konfrontovány s hodnotami uváděnými v odborné literatuře.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13983
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14544


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vinklárková_2010_dp.pdf 2.080Mb PDF Zobrazit/otevřít
vinklárková_2010_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vinklárková_2010_op.doc 33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet