Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR
Autor: Jokl, Vlastislav
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Cílem práce je charakterizovat BIO produkci drůbeže a její srovnání s konvenční produkcí. Část práce se věnuje legislativě v souvislosti s BIO produkcí, jejími současnými trendy a vyhlídkou do budoucna. V práci je také věnována pozornost chemickému složení kuřecího masa. V praktické části jsou poté vyhodnoceny údaje získané pomocí dotazníků o spotřebě BIO kuřecího masa v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14079
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14955


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jokl_2010_bp.pdf 1.118Mb PDF Zobrazit/otevřít
jokl_2010_vp.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jokl_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet