Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Jokl, Vlastislav
dc.date.accessioned 2010-07-20T06:04:16Z
dc.date.available 2010-07-20T06:04:16Z
dc.date.issued 2010-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14079
dc.description.abstract Cílem práce je charakterizovat BIO produkci drůbeže a její srovnání s konvenční produkcí. Část práce se věnuje legislativě v souvislosti s BIO produkcí, jejími současnými trendy a vyhlídkou do budoucna. V práci je také věnována pozornost chemickému složení kuřecího masa. V praktické části jsou poté vyhodnoceny údaje získané pomocí dotazníků o spotřebě BIO kuřecího masa v České republice. cs
dc.format 44 s. cs
dc.format.extent 1172426 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject BIO cs
dc.subject drůbež cs
dc.subject welfere cs
dc.subject ekologické zemědělství cs
dc.subject kuřecí maso cs
dc.subject BIO en
dc.subject poultry en
dc.subject welfere en
dc.subject ekologic agriculture en
dc.subject chicken meat en
dc.title Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR cs
dc.title.alternative Consumption and trends BIO chicken meat in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2010-06-09
dc.description.abstract-translated My work is aim on characteristic of the BIO production of poultry and its comparison with conventional production. One part of this work is about law directives that are connected with BIO production, following with description of nowadays trends and possibilities in the future. Work is also focused on chemistry of chicken meat. In practical part are evaluated data about consumption of BIO chicken meat in Czech republic. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14955
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
jokl_2010_bp.pdf 1.118Mb PDF View/Open
jokl_2010_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
jokl_2010_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account