Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Autor: Krejčová, Zuzana
Vedoucí: Bartošíková, Romana
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich možná rizika.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14461
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 15048


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krejčová_2010_bp.pdf 1.356Mb PDF Zobrazit/otevřít
krejčová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krejčová_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet