Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
Autor: Klimková, Eva
Vedoucí: Nápravníková, Eva
Abstrakt: V teoretické části práce jsem se zaměřila na význam masa pro člověka, rozdělení masných výrobků dle legislativy a podle technologického zpracování. Dále jsem popsala mikrobiologii masa a masných výrobků a v poslední části jsem rozepsala systém HACCP v potravinářství. Praktickou částí práce bylo mikrobiologické sledování 2 druhů tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu jejich skladování. Během této doby skladovatelnosti jsem sledovala indikátorovou mikroflóru, která má vypovídají schopnosti, týkající se dodržení technologie výroby a její hygienické zajištění. Popsala jsem kritické kontrolní body v systému HACCP při výrobě těchto výrobků přímo od výrobce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14901
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 20076


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
klimková_2011_dp.pdf 744.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
klimková_2011_vp.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
klimková_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet