Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Porovnání analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva
Autor: Vasil, Jan
Vedoucí: Gálová, Jitka
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá praktickým porovnáním analytických a technologických hodnot různých metod filtrace piva. Jednotlivé druhy piva byly analyticky sledované od hlavního kvašení ve spilce, dozrávání v ležáckém sklepě až po finální výrobek ošetřený z hlediska mikrobiologické a koloidní trvanlivosti filtrací. Vedle sebe jsou zde porovnány zjištěné hodnoty u primární, sekundární křemelinové filtrace a MMS (Multi Micro Systém) filtrace.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15159
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 20547


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vasil_2011_dp.pdf 3.872Mb PDF Zobrazit/otevřít
vasil_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vasil_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet