Výživa při onemocnění trávicího systému

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výživa při onemocnění trávicího systému

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výživa při onemocnění trávicího systému
Autor: Hladil, Zdeněk
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výživu při onemocnění trávicího traktu. Definuje zánětlivá střevní onemocnění tj. Crohnovu chorobu a ulcerózní kolitidu, průjem a zácpu. Popisuje příznaky a průběh jednotlivých onemocnění. Zaměřuje se na dietní opatření při prevenci a léčbě onemocnění trávicího systému.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15494
Datum: 2011-08-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21794


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hladil_2011_bp.pdf 1.830Mb PDF Zobrazit/otevřít
hladil_2011_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hladil_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet