Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
Autor: Trávníčková, Iveta
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na základní charakteristiku a využití amarantu a merlíku. Dále byl popsán jejich význam ve výživě a principy stanovení vybraných základních komponent. Praktická část se zabývá stanovením vybraných složek a senzorickým hodnocením výrobků z amarantu a merlíku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15498
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21586


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
trávníčková_2011_dp.pdf 1.665Mb PDF Zobrazit/otevřít
trávníčková_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
trávníčková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet