Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
Autor: Neduchalová, Michaela
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o charakteristice kávy a jejich zdravotních účincích na lidském organizmu. Zabývá se složením a výrobou kávy. Cílem bylo sjednotit různé studie, které zkoumaly zdravotní účinky kávy a nalezení nových kávových výrobků s popsáním jejich významných látek, které mají zdravotní vliv na lidský organizmus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15555
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22691


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
neduchalová_2011_bp.pdf 1.972Mb PDF Zobrazit/otevřít
neduchalová_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
neduchalová_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet