Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
Autor: Škrabalová, Veronika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15588
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22716


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
škrabalová_2011_bp.pdf 2.135Mb PDF Zobrazit/otevřít
škrabalová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
škrabalová_2011_op.pdf 64.20Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet