Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie zpracování a sortiment výrobků ze skopového a jehněčího masa
Autor: Krčmářová, Lenka
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá jehněčím a skopovým masem a jeho technologickým zpracováním. Cílem práce je ukázat, jakým způsobem je moţné jehněčí a skopové zpracovávat a pouţívat.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15683
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21892


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krčmářová_2011_bp.pdf 2.595Mb PDF Zobrazit/otevřít
krčmářová_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krčmářová_2011_op.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet