Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení pšeničných bílkovin metodou UPLC
Autor: Ovsíková, Lucie
Vedoucí: Dvořáková, Monika
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá stanovením bílkovin pomocí ultra účinné kapalinové chromatografie (UPLC). Popisuje charakteristiku a stanovení pšeničných bílkovin, které jsou významné tím, že tvoří pružný gel?lepek. UPLC metoda patří mezi novou separační techniku v kapalinové chromatografii. Práce se také zabývá extrakcí jednotlivých frakcí pšeničných bílkovin a následným stanovení bílkovin pomocí různých metod z mouky, těsta a pečiva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15692
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 22763


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ovsíková_2011_bp.pdf 1.797Mb PDF Zobrazit/otevřít
ovsíková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ovsíková_2011_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet