Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea
Autor: Ulrichová, Michaela
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato diplomová práce má za úkol zabývat se netradičním druhem ovoce-zimolezem (Lonicera caerulea). Poskytuje informace o botanické charakteristice a chemickém složení tohoto ovoce. U 9 odrůd byly provedeny chemické analýzy - obsah sušiny, refrakce, celko-vý obsah kyselin a obsah minerálních prvků u jednotlivých odrůd zimolezu. Práce také popisuje účinky a vlivy zimolezu na lidský organismus a možnosti jeho využití a zpracování v potravinářství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15936
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Práce není přístupná
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 14585


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ulrichová_2011_dp.pdfZablokované 4.782Mb PDF Zobrazit/otevřít
ulrichová_2011_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ulrichová_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet