Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení hmotnostních ztrát v průběhu skladování masných výrobků
Autor: Maňásková, Veronika
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřená na hmotnostní ztráty u vybraných masných výrobků firmy Inpost v průběhu jejich skladování. V praktické části byly hmotnostní ztráty měřeny na dvou prodejnách firmy Inpost, ve kterých jsou různé typy chladících vitrín.Měření probíhalo dvakrát v týdenním intervalu současně na obou prodejnách. V závěru byly hmotnostní ztráty přepočteny na ztráty ekonomické.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16142
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21571


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
maňásková_2011_dp.pdf 1.615Mb PDF Zobrazit/otevřít
maňásková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet