Potravinářské emulze

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Potravinářské emulze

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Potravinářské emulze
Autor: Kysučan, Petr
Vedoucí: Krejčí, Jiří
Abstrakt: Tato práce pojednává o potravinářských emulzích. V jednotlivých kapitolách jsou popsány základní pojmy emulzí, jejich klasifikace a charakteristika, fyzikální příprava a stabilita emulzí. V poslední kapitole jsou rozebrány nejdůležitější druhy potravinářských emulzí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16229
Datum: 2011-05-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21893


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kysučan_2011_bp.pdf 4.603Mb PDF Zobrazit/otevřít
kysučan_2011_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kysučan_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet