Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.
Autor: Ševčíková, Zuzana
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Práce je zaměřena na hmotnostní ztráty masa způsobené tepelnou úpravou a vlivem přídatných látek. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných prací při použití různých tepelných úprav. Cílem práce je srovnání jednotlivých tepelných úprav a doporučení pro minimalizaci hmotnostních ztrát při tepelné úpravě masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1629
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2308


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ševčíková_2006_bp.pdf 726.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
ševčíková_2006_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ševčíková_2006_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet