Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
Autor: Tomšíková, Lucie
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Bakalářská práce zpracovává rešerši zabývající se sýry holandského typu a to jak tuzemské tak zahraniční produkce, jejich výrobou a také vlivem jejich konzumace na výživu člověka. Teoretická část dále zpracovává aktuální problematiku systému chráněného zeměpisného označení a jeho použití. Praktická část je soustředěna na vyhodnocení preference spotřebitelů při výběru sýrů v distribuční síti. Dále se pomocí senzorické analýzy zaměřuje na preferenci posuzovatelů ve vztahu k dostatečné prozrálosti sýrů holandského typu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16324
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 21821


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
tomšíková_2011_bp.pdf 2.132Mb PDF Zobrazit/otevřít
tomšíková_2011_vp.pdf 905.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
tomšíková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet